Fasole galbena cu rosii

de Miha in Pui, 14 Dec 2009 | 4609 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g fasola galbena (congelata)
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 1 cana supa de carne (sau apa)
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena cu rosii:

Ceapa tocata marunt o punem la calit in cateva linguri de ulei de masline. Adaugam fasolea si supa, lasam la fiert pana scade. Potrivim gustul de sare si piper.

Rosiile le oparim, le curatam de coaja si le tocam marunt sau le robotim. :) Punem peste fasole si mai dam cateva clocote.

Am servit ca garnitura la friptura de pui, cu sos de usturoi si mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu rosii la cuptor