Fasole boabe scazuta la tigaie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 31 Aug 2015 | 8257 vizualizari

 

Mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 conserva boabe de fasole alba
  • 1 conserva boabe de fasole rosie
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde proaspat tocat

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole boabe scazuta la tigaie:

Ceapa rosie se curata, se spala si se toaca marunt.

Adreiul kapia se curata de cotor, se spala si se taie bucati.

Punem uleiul la incins in tigaie, adaugam ceapa tocata si ardeiul taiat, lasam la sotat 3-4 minute.

Conservele de fasole se desfac, scurgem apa din conserva, clatim putin boabele de fasole, apoi le adaugam peste legumele sotate.

Adaugam un sfert de pahar de apa rece, lasam fasolea la foc mic cca 10 minute, condimentam cu sare si piper dupa gust, presaram patrunjel verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole boabe scazuta la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]