Fasole batuta cu pulpe de pui prajite in tigaie

de Lau in Mancaruri cu carne, 1 Mar 2011 | 7367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole
  • 1 ceapa
  • 1 lingura bulion
  • 1 capatana usturoi
  • 2 pulpe
  • sare
  • condimente pentru carne
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu pulpe de pui prajite in tigaie:

spalam fasolea si o punem la fiert in apa cu sare

dupa ce au fiert lasam sa se raceasca si cand s-au racit bagam mixerul si le mixam bine pana se face ca o pasta. Curatam usturoiul, il pisam bine si il facem mujdei, adaugam peste fasole potrivim de sare.

Curatam pulpele, le spalam bine le punem sa fiarba in apa cu sare. Cand au fiert le condimentam si le punem sa se prajeasca in tigaie, le prajim pana se rumenesc

Curatam ceapa, intr-o tigaie punem uleiul sa se incinga. Taiem ceapa maruntel, o punem in uleiul incins, o calim pana devine la culoare aurie, adaugam bulionul si 5 lg de apa si un pic de condiment, lasam sa traga un clocot.

Punem fasolea in farfurie deasupra punem ceapa, langa punem pulpa de pui.

TIPS-URI

1

fasolea ca sa fiarba mai repede eu o pun cateva ore in apa

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu pulpe de pui prajite in tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu ciolan afumat