Fasole batuta

de Lau in Mancaruri de legume, 30 Apr 2011 | 3198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • 1 morcov
  • 2 foi de dafin
  • 100 ml ulei
  • pastarnac
  • 1 ceapa mare
  • boia de ardei
  • o lingurita de cimbru
  • sare
  • 1 lingura pasta de tomate
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea se pune de cu seara intr-un castron cu apa. Se spala.

Se pune fasolea la fiert cu morcovul,pastarnacul,foaia de dafin si sarea.

Cand a fiert fasolea se scoate pastarnacul si foaia de dafin

Se piseaza fasolea,se adauga usturoiul pisat si incorporam uleiul ca la maioneza,

Potrivim de sare

Calim ceapa in ulei

Se adauga 100 ml de supa de legume,se lasa 5 min,se adauga si cimbru, boiaua de ardei,pasta de tomate si se amesteca

 Se mai lasa 3 min,

Punem sosul peste fasole

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Lau 1

01.05.2011, 14:51

multuesc si fetelor din umbra pentru link

kamy 1

01.05.2011, 18:29

ce-mi place si fasolea

adry88 1

26.05.2011, 16:01

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole bătută (frecată)