Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Fierbem pastele al dente conform instructiunilor de pe punga .Punem mazarea la fiert in apa clocotita cu un praf de sare pana se inmoaie.Tocam ceapa fin si o punem la calit in ulei .and ceapa a devenit translucida adaugan baconul taiat cubulete .Lasam sa se rumeneasca usor ,apoi stingem cu smatana . AdaugaM sosul pesto ,sare si piper dupa gust . Lasam sa dea cateva clocote ,apoi stingem focul .Scurgem pastele ,le trecem printr-un jet de apa rece ,apoi le scurgem din nou .Scurgem mazarea .Amestecam pastele cu sosul si mazarea . Servim pastele presarate cu parmezan ras si ornata cu frunze proaspete de busuioc.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult