Farfalle cu mazare si rosii uscate

de Irina in Farfalle, 18 Noi 2009 | 4861 vizualizari

 

Aceste paste se pot consuma ca atare sau ca garnitura la o friptura.

 

INGREDIENTE

  • 200 grame paste farfalle
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura unt
  • 1 ceapa tocata
  • 3 catei de usturoi taiati marunt
  • maghiran
  • 1 cana mazare
  • 1/2 cana rosii uscate taiate fasii mici
  • parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu mazare si rosii uscate:

Se pun pastele la fiert in apa cu sare.

Intre timp, intr-o tigaie se incing uleiul, ceapa, usturoiul, maghiranul pana ce se inmoaie ceapa. Se adauga treptat cate putina apa sau zeama de supa, apoi se adauga mazarea si rosiile. Se fierb pana se patrunde bine mazarea. 

Pastele se scurg si se amesteca cu untul pentru a nu se lipi unele de altele. Apoi se amesteca cu legumele si pe deasupra se presara parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu mazare si rosii uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Irina 1

19.11.2009, 22:46

Teo, inlocuim rosiile uscate cu unele cherry (din astea si-a pus si mama in gradina), iar parmezanul cu orice fel de cascaval .

Irina 1

29.11.2009, 22:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fundite cu kaizer si rosii in bulion