Farfalle alla puttanesca

de Dana_Retetegg in Farfalle, 26 Noi 2010 | 7546 vizualizari

 

Astazi m-am gandit sa incerc o reteta noua de paste, mai exact Farfalle alla puttanesca.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr farfalle
  • 150 gr masline feliate
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • 100 gr batog de macrou afumat
  • 8-9 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 50 ml vin alb
  • oregano
  • curry
  • piper negru
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle alla puttanesca:

Am pus pastele la fiert conform indicatiilor de pe punga.

Am tocat ceapa si usturoiul si le-am pus la calit 5 minute, apoi am adaugat vinul si am mai lasat 5 min. Dupa ce s-au pregatit ceapa si usturoiul am adaugat rosiile in bulion taiate marunt, maslinele si condimentele.

Am scurs pastele si le-am asezat in bol. Am pus deasupra cateva linguri de sos si bucati marunte de macrou afumat.

O super combinatie, merita sa incercati si voi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle alla puttanesca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci, ceapa , sunca , cascaval si bechamel