Funditele le-am adus de la Venetia :), mai am si niste corabioare dragute, sunt colorate si foarte bune.
Pastele se fac foarte repede. Asa ca le-am pus la fiert in apa clocotita cu sare, dupa indicatiile de pe pachet.
Intre timp am pregatit scoicile, le-am luat congelate si aveau si un sos de usturoi in punga vidata. Doar le-am pus in tigaie cu putin unt si le-am lasat la inabusit dupa indicatiile de pe pachet.
Complicat, nu?
Acum crevetii. Tot congelati, i-am pus la calit in putin unt, apoi am adaugat o cescuta de vin alb, cateva condimente, sare, piper, busuioc si i-am lasat vreo 5 minute sa fiarba. La final am pus usturoi pisat, din belsug.
Sosul pentru paste l-am facut din rosii la cutie, pe care le-am pasat mai intai si le-am fiert cu sare, piper, busuioc si putin usturoi.
Am asezat pastele pe o farfurie, deasupra am pus sos din belsug, apoi am pus crevetii si scoicile pe margine. Chiar au fost buneeeee!