Fajitas mexicane

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2015 | 6457 vizualizari

 

O reteta rapida, ideala pentru o cină făcută rapid......

 

INGREDIENTE

  • 8 tortilla pentru fajitas (sau 4 lipii mari pentru kebab taiate in 2),
  • 350 gr carne tocata de vita,
  • 2 rosii,
  • 1/2 ardel rosu,
  • 1 ceapa esalota,
  • 1 catel de usturoi,
  • 1 lingura de smantana,
  • 2 linguri de cascaval ras,
  • 1 lingurita de paprika dulce,
  • 1 lingurita de coriandru macinat,
  • 1 lingura de ulei de masline,
  • sare, piper proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fajitas mexicane:

Curatam si taiem ceapa si usturoiul marunt.

Ardeiul se curata si se taie cubulete.

Calim ceapa si usturoil in uleiul de masline, adaugam ardeiul apoi carnea si revenim bine.

Punem rosiile taiate cubulete si amestecam.

Adaugati 1/2 pahar de apa, condimentele.

Se fierbe la foc mic timp de 10 de minute. La sfarsit adaugati smantana si cascavalul ras. Amestecati.

Incalziti lipiile la cuptor 5 minute.

Puneti 2 linguri de compozitie in centru, ridicati peste compozitie partea de jos a lipiei si rulati.

Serviti-le calde , cu salata verde si felii proaspete de castravete sau rosie.

Pofta Buna!!!!

TIPS-URI

1

puteri incalzi lipiile si la microunde- 1 minut

Daca ti-a placut reteta noastra "Fajitas mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortilla spaniola de cartofi