Spalam, uscam si taiem fasii pieptul de pui, tocam ceapa, ardeiul si morcovul si le punem la sotat intr-o tigaie cu ule i(nu prea mult). Adaugam carnea de pui si dupa un timp, usturoiul ras. Lasam sa prinda culoare puiul si adaugam supa de pui si lasam sa fiarba, asezonam si adaugam si cimbru, oregano si boia. Vom observa ca va scadea, atunci adaugam smantana si 30 g pasta de tomate si 50 ml de suc de rosii. Se va continua pana va scadea si va avea o textura cremoasa.
Scoatem puiul si lasam in asteptare pana se va raci. Punem sosul care a ramas in exces intr-un vas de Yena si mai putem adauga suplimentar 1 lingura de smantana.
Dupa ce s-a racit putin compozitia, luam tortilla si vom pune carnea de pui si cascaval ras si rulam, punandu-le in vas, continuam pana terminam compozitia. Mie mi-au iesit sase bucati.
Inainte sa dam la cuptor, amestecam sucul de rosii ramas cu pasta de tomate si punem peste tortilla umplute, deasupra adaugam restul de cascaval ras ramas. Dam la cuptor la 180 de grade C, 25 de minute. Verificati dupa expirarea timpului.
Pofta Buna!