Pui cu sos de soia, ghimbir si usturoi

de Mitinita in Pui, 6 Oct 2014 | 7438 vizualizari

 

O reteta inspirata din bucataria asiatica, se prepara rapid, iar ingredientele sunt acum accesibile.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpe de pui superioare
  • 2 linguri de sos de soia dark
  • 1/2 lingurita pudra de ghimbir
  • 1/2 lingurita usturoi pudra sau granulat
  • 1 lingurita de zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de soia, ghimbir si usturoi:

Pulpele de pui se curata, se spala si se lasa pe prosoape de bucatarie absorbante. Dupa ce s-au uscat, le taiem in bucati de marime egala.

Intr-un bol, punem sosul de soia, ghimbirul, usturoiul pudra si zaharul si amestecam pana acesta din urma se topeste. Adaugam bucatile de pui si lasam deoparte cel putin 30 de minute. De obicei, eu le marinez cam 2 ore, in frigider.

Se prajesc in baie de ulei si se servesc cu orez la aburi, cu legume prajite sau ca atare.

Daca indragiti bucataria asiatica, neaparat sa incercati si voi Pui cu sos de soia, ghimbir si usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de soia, ghimbir si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui Adobo