Multumesc diaconta pentru reteta,au fost foarte apreciate de familie
Coca - intr-un vas amestecam faina cu sarea. Adaugam untul rece taiat cubulete, ouale batute usor si framantam o coca nelipicioasa. Invelim coca cu o folie si dam la rece cat pregatim umplutura.
Umplutura - curatam morcovul si ciupercile le spalam si le scurgem bine de apa
Intr-o tigaie adaugam putin ulei si calim morcovul dat prin razatoare, adaugam ciupercile tocate, carnatii taiati felii, sosul iutel, patrunjelul tocat si condimente dupa gust. Lasam pe foc putin sa se caleasca, dupa care lasam sa se raceasca
Intindem coca intr-o foaie subtire si taiem cercuri cu ajutorul unui bol. In mijloc adaugam cate 1 lingura de umplutura de ciuperci, branza deasupra si ungem marginile cu oul batut putin, unim marginile, apoi le presam cu furculita
Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem deasupra cu ou si presaram boia de ardei. Dam la cuptorul incalzit cca 20 minute