Empanada de atun (placinta cu ton)

de naomy in Aperitive / Garnituri, 26 Sep 2011 | 7816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foietaj
  • 2 cutii ton
  • 2 cepe
  • 1 gogosar
  • 1 rosie sau (rosii la cutie)eu am pus doua din cutie
  • 30 mil ulei masline
  • un catel usturoi
  • o frunza busuioc
  • sare si piper dupa gust
  • o forma pt placinta din aluminiu(patrata sau rotunda)

 

Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Empanada de atun (placinta cu ton):

In primul rand pregatim foietajul in  forma de aluminiu, il taiem in doua si cu prima parte acoperim forma si cealalta o lasam pt pus deasupra.

Curatam ceapa, o taiem rondele si o punem la calit. La fel procedam si cu gogosarul care vine urmat de rosii si usturoiul taiate cubulete. Apoi turnam tonul, adaugam condimentele si frunza de busuioc si mai lasam cam 10 minute la calit. Cand e gata, lasam putin la racit si apoi turnam compozitia peste foietaj si acoperim cu cealalta parte de foietaj. O lipim bine cu gegetele si facem cateva forma cu furculita si o dam la cuptorul incins la 180 grade, cam 30-40 minute.

Se serveste calda sau rece dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Empanada de atun (placinta cu ton)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ton