Intr-o cratita am pus apa cu zaharul, sarea si margarina la foc si cand a clocotit am pus faina toata odata si am amestecat vertiginos, sa nu ramana cocoloase. Se pune la rece (eu am pus-o intr-o cratita cu apa rece). Cand s-a racit am pus ouale pe rand avand grija sa nu punem pe celalalt ou decat dupa ce a fost bine incorporat cel dinainte.
Se tapeteaza tava de la aragaz cu hartie cerata si cu mana umeda cu apa se fac eclerele (eu nu am posh) Le-am pus la cuptorul preincalzit la 180 grade si se lasa pana la coacere. Se lasa sa se raceasca (eu le-am facut cu o zi inainte).
Crema: laptele rece din frigider se pune in bol impreuna cu crema pudra se va bate cu mixerul 3 minute. Ciocolata cu laptele se pun pe foc mic sa se topeasca si amestecam bine pana se topeste toata ciocolata si lasam deoparte ca sa ne ocupam de eclere pe care le vom taia la jumatate pentru a fi umplute cu crema. Eu am pus ciocolata pe deasupra cu pensula de silicon .
Au fost delicioase.Pofta buna.