Duo de fasole boabe cu frigarui de muraturi si carnati taranesti

de Bucataras Diana in Mancaruri de legume, 11 Noi 2018 | 3133 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole pestrita
  • 300 g fasole rosie
  • circa 300 g ceapa si castraveti murati
  • 1 carnat taranesc semiafumat
  • 200 g ciolan afumat
  • frunze de dafin
  • foi de tortilla
  • 2 lingurite de mujdei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Duo de fasole boabe cu frigarui de muraturi si carnati taranesti:

Spalam fasolea si o punem la inmuiat cateva ore, in vase separate. Dupa ce se umfla, schimbam apa si punem la fiert, tot separat cu cate 2 frunze de dafin si putina sare.

Intre timp feliem carnatul si castravetii si tocam cubulete ciolanul. Calim ciolanul in putin ulei circa 5 minute, apoi il lasam sa se racoreasca. Formam frigarui din felii de carnat, ceapa murata si felii de castravete murat, le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincins la 180 de grade C, pentru circa 10-15 minute. Cand este fiarta fasolea, scurgem apa si blendam fasolea rosie cu mujdeiul si sare dupa gust, iar fasolea pestrita o blendam, apoi o amestecam cu ciolanul calit. Foile de tortilla le taiem triunghiuri si le rumenim 2-3 minute la cuptor. Montam dupa imaginatie si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Duo de fasole boabe cu frigarui de muraturi si carnati taranesti" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu ciolan afumat