Dulceata de visine cu menta

de Oana in Dulceata / Gem, 20 Iun 2017 | 8260 vizualizari

 

Dulceata de visine, acrisoara si aromata cu menta proaspata, perfecta pentru umplut niste clatite!
Reteta video, pas cu pas, o gasesti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • 2 kg visine fara samburi
  • 800 gr zahar
  • zeama de la 1 lamaie
  • pulpa de la o lamaie
  • cateva crengute de menta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine cu menta:

Pune visinele fara samburi intr-o oala incapatoare si alterneaza cu straturi de zahar, adauga zeama de lamaie si pulpa de lamaie taiata cubulete. Amesteca bine totul si pune oala pe foc potrivit. Lasa la fiarba pana se ingroasa si aduna spuma care se formeaza la suprafata. Pune putina dulceata pe o farfurie si verifica daca este gata.
Opreste focul si adauga menta verde taiata cat mai fin, pentru o aroma deosebita. Pune dulceata fierbinte in borcane curate si sterilizate, apoi intoarce-le cu capacul in jos si lasa-le sa se videze bine.

TIPS-URI

1

Cantareste visinele abia dupa ce ai scos samburii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine cu menta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pasta de corcoduse albe fara conservant