Dulceata de morcov

de remy_81 in Dulceata / Gem, 29 Ian 2013 | 6534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr morcov
  • 400 gr zahar
  • 2 lamai
  • 50 ml coniac
  • 10 migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de morcov:

Morcovul se taie rondele si se pune la fiert pana se inmoaie. Se paseaza dupa care se pune intr-un vas si se adauga zaharul. Se pune din nou la fiert. Cand zaharul incepe sa se dizolve se adauga coaja de la o lamaie data prin razatoarea mica si se pune peste morcovul care fierbe impreuna cu zaharul. Cealalta lamaie se stoarce si se pune de asemenea peste morcov. Se mai lasa doua minute se opreste focul si se adauga coniacul si migdalele pisate marunt. Se lasa pana se raceste (trebuie sa devina calduta). Dulceata se pune in borcanele sterilizate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

babi5 1

21.10.2013, 08:03

La multi ani ! sanatosi si frumosi

ianculubita 1

21.10.2013, 08:51

LA MULTI ANI!!

babi5 1

21.10.2014, 20:10

ceva inedit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de morcov cu nuca