Dulceata de cirese

de Alina26 in Dulceata / Gem, 20 Iun 2013 | 4052 vizualizari

 

Nu stiu daca se numeste trisat......Am fost la piata vinerea trecuta....si am primit un plic de tip "Gelfix"pentru dulceturi...si asa am zis ca daca tot il am ,hai sa fac...oricum trebuie sa cumpar numai cirese,zahar aveam si "gelfix"era gratis...DECI zis si facut!!!Sincer va zic,ca mai mult mi-a luat scosul samburilor decat facutul dulcetii!!!! :)) :))
A iesit foarte buna...si cred ca am sa mai fac.!!!:):):)

 

INGREDIENTE

  • 1kg cirese(curatate de samburi)
  • 500g zahar
  • 1 plic Gelfix 2:1
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de cirese:

1.Am spalat ciresele,le-am scos samburi si le-am taiat in doua.

2.Intr-o oala inalta,ca sa nu sara stropi cand fierbe,am pus ciresele,zaharul amestecat cu gelfix si am amestecat.

3.Am pus oala pe foc si cand a inceput sa fiarba,am inceput sa mestec cu o lingura de lemn ,la foc mare,timp de 3 minute.

4.Am pus dulceata inca fierbinte in borcanase,am inchis bine capacul si gata!!!

 Mi-au iesit trei borcanase si jumatate de 250g.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 850 lei
1699.99 lei
849.99 lei

COMENTARII (26)

Bunica 1

20.06.2013, 23:44

Bya Ralu 1

21.06.2013, 00:46

foarte buna

Alina26 1

21.06.2013, 09:44

va multumesc mult pentru aprecieri!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de cirese