Dulceata de capsune

de ianculubita in Dulceata / Gem, 24 Iun 2011 | 2918 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg de capsune
  • 1lamaie
  • 1kg de zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsune:

Capsunile curatate de codite,le pun intr-o sita si le spal sub jet de apa rece;dupa ce s-au scurs,le pun intr-un vas impreuna cu zaharul si le las 2ore la frigider dupa care le pun la fiert la foc mare 30min,spumuind din cand in cand;daca e suficient de legata,adaug zeama de lamaie,apoi in borcane curate,pun dulceata fierbinte,infiletez capacele,etichetez si le pun la camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gem de struguri