fiindca aveam niste caise foarte coapte....trebuiau folosite urgent...deci au iesit dulceata....
Caisele le-am spalat si scos samburii pe care i-am spart si i-am adaugat apoi decojiti la fructe ( am vazut tipsul asta nu mai stiu la care bucataras...dar mi-a placut...), le-am presarat cu zahar si le-am lasat cateva ore, timp in care aproape s-a topit tot zaharul
Le-am pus apoi la foc potrivit si din cand in cand am amestecat sa nu se prinda de fund...desi am lasat caisele jumatati...erau asa de coapte ca la final s-au facut pasta...
Cand dulceata a inceput sa se lege, am adaugat coaja rasa de lamaie si portocala si sucul de lamaie.
Am mai lasat un clocot si am oprit focul.
Am pus-o fierbinte in borcane la fel, fierbinti si am lasat sa se raceasca intr-un servet .
A iesit super buna...deja un borcan s-a dus pe jumatate...de ieri...