Dulceata de caise

de adasev12 in Dulceata / Gem, 10 Iul 2011 | 3353 vizualizari

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

10.07.2011, 20:47

buna buna

adry88 1

10.07.2011, 20:54

Rocsi 1

10.07.2011, 21:02

iese buna dulceata si daca nu decojesti caisele..bravo

Ina 1

10.07.2011, 21:05

Sa incerci sa pui in dulceata si samburi dulci de caise

diaconta 1

10.07.2011, 21:29

cea mai buna

ionela2682 1

10.07.2011, 21:37

Da da cu samburi dulci am mancat si eu..daar si combinatia aceasta mi se pare interesanta!!

adasev12 1

10.07.2011, 21:42

motane...mersi
eduard....

adasev12 1

10.07.2011, 21:43

rocsi, n-am decojit caisele, ci samburii...poate m-am exprimat gresit ....pup

adasev12 1

10.07.2011, 21:44

ina am pus si samburii....la ce fel de samburi dulci te referi tu?

adasev12 1

10.07.2011, 21:45

dia, mersi
ionela..

Rocsi 1

10.07.2011, 22:04

aaaa ai pus samburii decojiti in fructe..scuze eu intelesesem ca ai decojit fructele

gaby_duceag 1

10.07.2011, 22:06

cat ar fi durat?))))


mirela0911 1

10.07.2011, 22:13

Interesant cu samburii sigur e buna si asa

mihaelaM 1

10.07.2011, 23:54

nu am pus samburi niciodata ,dar cred ca sunt foarte buni

marcela1979 1

11.07.2011, 00:43

excelenta

mamaieelena 1

11.07.2011, 07:25

e f bun dar nu e dulceata este gem nu te supara pe mine ca-ti spun acest lucru studiaza cartile de bucate cele vechi si ai sa intelegi diferenta si adevarat ca sa iasa aromata se pune si samburele la dulceata altfel si la tine arata bine scuze inca o data

divainbucatarie 1

11.07.2011, 09:48

adasev12 1

11.07.2011, 11:34

gaby.... ....la cine are rabdare, merge, dar nu la mine....

adasev12 1

11.07.2011, 11:38

mirela si mirela...nici eu nu stiam, dar tot aici pe site am citit la fete....de aia i-am pus...ii da un gust mai aparte...cred ca si cativa samburi d emigdale mergeau bine....

adasev12 1

11.07.2011, 11:53

carla, ms

adasev12 1

11.07.2011, 11:54

mamaie, ca o fi gem , ca o fi dulceata...eu nu prea vad diferente intre cele doua...de altfel dulceata imi palce mai mult cum suna ...sigur ca nu ma supar, stai linistita....pup

adasev12 1

11.07.2011, 11:55

diva....

Lau 1

11.07.2011, 13:35

buna

mamaieelena 1

11.07.2011, 14:45

draga mea dulceata se prepara altfel si gemul este exact cum l-ai facut tu si alegerea iti apartine la cum iti numesti preparatele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata si gem de caise