Drob din piept de pui cu verdeata

de oanapl in Pui, 11 Apr 2017 | 10574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui dezosat
  • 5 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 14 masline verzi umplute cu ardei rosu
  • sare
  • piper alb
  • 2 linguri de pesmet fin
  • unt pentru uns tava
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din piept de pui cu verdeata:

Speli legaturile de marar si patrunjel si le toci marunt. 

Pieptul de pui spalat, il pui la fiert in apa cu o lingurita de sare. Cand a fiert, il scoti si il lasi sa se raceasca, apoi il tai cubulete. Adaugi verdeata si cele 5 oua batute. Condimentezi dupa gust.

Iei o forma de chec de 12 x 22 cm, o imbraci in folie de plastic si torni jumatate din amestec. (eu am folosit o forma de silicon si nu a fost necesar sa o tapetez, doar am uns-o cu unt). Asezi 2 randuri de masline verzi, umplute cu ardei rosu si completezi cu restul de amestec.

Tasezi si presari deasupra pesmet fin. Dai la cuptor pentru 35-40 de minute. 

 Cand s-a racit, il tai felii. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din piept de pui cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Reteta copilariei mele, papricas de pui cu galuste