Drob de vinete

de jolygina in Mancaruri de post, 19 Iun 2010 | 9695 vizualizari

 

foarte bun pentru vegetarieni

 

INGREDIENTE

  • o vanata
  • o leg de ceapa
  • o leg.de patrunjel
  • o leg.de marar
  • 250g ciuperci
  • 4 oua
  • o lingura de gris
  • delicat ,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de vinete:

se curata vanata si se taie cubulete
se pune la fiert in apa cu sare 15 min
se scot din apa sa se scurga
separat calim ceapa si ciupercile

cand sunt gata se amesteca cu vinetele ,verdeata, delicat si doua oua
la sfarsit punem si grisul
asezam compozitia in forma de cozonac si mai punem cele doua oua batute deasupra,se coace 25-45 min
pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rocsi 1

19.06.2010, 11:32

nici eu nu am mai auzit pana acum dar cred k e

nadina73 1

24.06.2010, 18:30

am trecut-o la favo 5 furu

jolygina 1

04.09.2011, 17:51

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob de vinete