Drob de vinete

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2017 | 33529 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g vinete
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 4 oua
  • 6 catei usturoi
  • 1 legatura marar
  • unt
  • sare
  • piper
  • 4 linguri faina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de vinete:

Cureti vinetele, le tai cubulete si le fierbi 15 minute, in apa usor sarata. Le lasi sa se scurga intr-o strecuratoare.

Calesti ceapa, apoi adaugi ardeiul taiat cubulete, mararul tocat si usturoiul pisat. Adaugi vinetele si amesteci usor pana cand se omogenizeaza compozitia. Mixezi ouale si adaugi compozitia de vinete racorita, faina, sare si piper. Torni compozitia in tava tapetata cu hartie de copt (eu am folosit un vas de silicon pe care l-am uns cu unt) si o dai la cuptor, la foc mediu (180 grade C), pentru 30-40 minute. Lasi sa se raceasca si tai drobul felii.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

28.02.2017, 07:24

Oare cum o fi ? Nu am mai auzit de asa ceva

MariaBonchis 1

09.07.2018, 15:09

Mi-a placut reteta .Am so incerc si eu cit de repede !

Panacris 1

17.09.2019, 21:49

Minunat! Mi-ai adus aminte de drobul din vinete gustat prima oară la mama soacră!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv budinca cu dovlecei si branza