Drob de pui cu ciuperci si leurda

de Veronica22 in Ficat, 1 Apr 2018 | 2025 vizualizari

 

Bunatati de Pasti

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficatei de pui
  • 500 gr inimi si pipote de pui
  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 1 ceapa uscata
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura partunjel verde
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura leurda
  • 2 cuburi Maggi de gaina
  • 1 cub Maggi de legume
  • piper si sare
  • 4 oua fierte
  • 10 oua crude
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui cu ciuperci si leurda:

Ficateii se prajesc impreuna cu o ceapa tocata marunt in putin ulei. Pipotele si inimile de pui se fierb in apa cu un cub de maggi de gaina. Ciupercile se fierb in apa cu un cub de maggi de legume.
   Dupa ce s-au racit, taiem in bucati nu foarte marunte pipotele si inimile. Ficateii se taie si ei dupa ce i-am scurs de uleiul in surplus. Ciupercile se taie in felii sau sferturi. Verdeata se toaca si ea. Amestecam toate acestea intr-un vas.
Condimentam cu sare si piper. Adaugam 7 oua batute in acest amestec.

Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt punem o parte din compozitie, asezam ouale fierte si apoi restul de compozitie.
Deasupra punem trei oua batute si dam la cuptor pana cand este rumen deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui cu ciuperci si leurda" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficat in lapte si mazare cu ciuperci