Drob de pui

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2011 | 16046 vizualizari

 

Anul acesta, pentru paste, am facut drobul dupa reteta Oanei. Apreciat de toata lumea, il dedic cu mare ,mare, mare drag lui Medi. Nu ca n-as fi putut sa-i dedic ceva dulce ci pentru ca ea vrea MANCARE!!! :))))),Ea nu se joaca cu dulciuri:))). Medi...Medi..nu am bai cuvinte azi...Nu am cuvinte sa descriu respectul, afectiunea, dragul, simpatia pe care le nutresc (suna cumva a declaratie de dragoste?:D:)))) ).La multi ani, Medi!!!! Sa ai parte de sanatate multa, bucurii, dragostea lui George si a celor dragi.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei de pui
  • 1 kg inimi si pipote
  • un piept de pui
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi marar
  • 2 legaturi patrunjel
  • 10 oua
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Punem la fiert ficatelul intr-o oala in care am pus apa, foi de dafin si piper.

Separat punem la fiert inimile si pipotele condimentate; la fel si pieptul de pui.

Le lasam sa fiarba apoi le dam  pe toate la racit .Le tocam bine pe un fund de lemn (as fi putut sa le bag la robot dar nu imi place drobul pastos ci imi place sa aiba bucatele mai mari prin el)

Verdeata o spalam bine.

Taiem ceapa rondele fine, iar patrunjelul si mararul le tocam.

Intr-un vas mai mare punem toata carnea tocata si verdeata, apoi adaugam ouale mixate timp de 2 minute (din care oprim putin pentru uns), sare, piper , si amestecam usor cu mana.

In doua tavi de chec punem hartie pentru copt si turnam compozitia.

Ungem cu ou si bagam la cuptor pana se rumeneste frumos la suprafata.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (29)

gaby_duceag 1

27.04.2011, 13:59


lavinia_dumitru 1

23.05.2011, 17:06

Anul acesta de Sfintele Sarbatori de Pasti am facut drob dupa reteta asta.A iesit senzational.Multumesc!

adry88 1

03.06.2011, 15:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu ficatei