Drob de miel

de katty in Oaie, 9 Apr 2018 | 7340 vizualizari

 

Bunatati de Paste

 

INGREDIENTE

  • organe de la un miel (ficat, plaman, inima, rinichi)
  • 250 gr spata de porc tocata
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 2 legaturi marar
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 4 oua + 1 pentru uns
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de placinta
  • 2 linguri ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Curatam organele de pielite, le taiem in bucati potrivite si le spalam bine. Le oparim pentru cateva minute intr-o oala cu apa clocotita si putina sare. Le scoatem si le lasam sa se raceasca.

Le dam prin masina de tocat carne cu gauri mari, apoi le amestecam cu carnea tocata, ceapa verde, usturoiul, mararul si patrunjelul tocate marunt, sare, piper si ouale.

Intr-o tava unsa cu o lingura ulei, punem o foaie de placinta pe fundul si pe peretii formei. Asezam amestecul, apoi acoperim cu cealalta foaie de placinta. Ungem foaia cu oul ramas batut bine cu o furculita si stropim cu ulei.

Dam tava la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Miel umplut