Pulpa de miel in sos rosu

de Sim0na in Oaie, 23 Iul 2012 | 3449 vizualizari

 

Sursa: http://caietcuretete.blogspot.ro/2012/01/pulpa-de-miel-in-sos-rosu.html

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa miel
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei gras verde
  • 3 cepe
  • 2 tije telina
  • 2 morcovi
  • 4 catei usturoi
  • 2 foi dafin
  • 200 ml suc rosii
  • 250 ml vin roze
  • piper
  • sare
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel in sos rosu:

Carnea de miel am fiert-o in apa, impreuna cu o ceapa si 1 lingurita sare, spumand de cate ori a fost nevoie. Dupa cca 45 minute am scos carnea, am dezosat-o  si am taiat-o bucati potrivite.

Ceapa am taiat-o solzisori, morcovul l-am dat prin razatoare, ardeii i-am tocat mai mare, tija de telina am taiat-o bucati potrivite, si le-am pus pe toate la calit in ulei. Cand legumele s-au inmuiat, am adaugat bucatile de carne, sucul de rosii, vinul, foile de dafin si usturoiul taiat bucati mai mari. Am potrivit de sare si piper si am lasat sa fiarba cca. 1 ora jumatate. In aceasta perioada am amestecat din cand in cand si am mai completat cu cca 100 ml apa.

Am servit cu  mamaliguta calda.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel in sos rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

laura_n 1

24.07.2012, 08:37

Simo...este delicioasa rau.
dar...daca mi-ai facut pofta, tre'' sa imi dai...macar un oscior )

madi_marin 1

24.07.2012, 11:08

imi place la nebunie carnea de miel... as papa o portie...ca tot se apropie pranzul...

Sim0na 1

24.07.2012, 11:33

privatelaura, iti dau o portie.. ca oscioare n-am
madi_marin, si ptr tine o portie virtuala!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la cuptor cu menta si afumatura