Drob

de luminita20_2006 in Porc, 2 Mai 2009 | 27629 vizualizari

 

Deoarece nu sunt adepta carnii de miel ,de Paste am facut drob cu carne de porc si pasare.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.  carne porc tocata
  • 300gr. pipote
  • 300gr. ficatei pasare
  • 8 oua
  • 2 legaturi patrunjel
  • 2 legtaturi marar
  • 2 legaturi ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Ficateii si pipotele se pun la fiert 15 min in apa cu sare. Apoi se dau prin masina de tocat. Separat am fiert 4 oua. Amestecam carnea, pipotele si ficateii, adaugam marar, patrunjel, ceapa, toate tocate marunt. Potrivim de sare si piper apoi adaugam si 4 oua amestecam bine. Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt (asta ca sa imi usurez munca atunci cand o sa il scot din tava) se pune un sfert din cantitatea de compozitie si adaugam ouale fierte unul langa altul pe lungimea tavii apoi punem cealalta cantitate de compozitie.

 Dam tava la cuptor pentru 1 ora la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Oana 1

07.04.2010, 19:27

Ce frumos e!

elena1988 1

06.04.2011, 10:52

Bya Ralu 1

22.03.2012, 21:45

nici mie nu imi place mielul!o sa incerc si eu asa!deci la favo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob