Carne de porc in sos de rosii cu smantana

de - Andreea - in Porc, 7 Sep 2015 | 16667 vizualizari

 

Atat de delicioasa combinatia de suc de rosii cu smantana ...

 

INGREDIENTE

  • 800 kg carne porc
  • 4 catei usturoi
  • 400 ml suc de rosii
  • 200 ml smantana
  • 1 lingurita condimente pentru friptura
  • marar uscat
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc in sos de rosii cu smantana:

Carnea o spalam si o taiem in cuburi potrivite ca marime . 

Punem o tigaie la foc potrivim cu putin ulei. Cand uleiul s-a incins punem usturoiul curatat si bucatile de carne .Dam focul la iute si prajim carnea pe toate partile .

Presaram condimentele,sare si piper dupa gust si adaugam putina apa cat sa acopere carnea . Dam focul la mic , acoperim cu un capac si lasam carnea sa se fragezeasca. Daca este necesar, pe parcurs adaugam apa.

Carnea este gata cand furculita intra usor in aceasta . 

Cand toata apa s-a evaporat, dam focul la potrivit si adaugam sucul de rosii amestecand cu o spatula de lemn . Lasam sa fiarba pentru 5-10 minute . 

Inchidem focul,adaugam smantana si amestecam bine toate ingredientele. Gustam sa vedem de mai trebuie sare . 

Servim fierbinte presarand marar uscat .

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc in sos de rosii cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

marr 1

20.09.2015, 16:42

800 kg porc ??

marr 1

20.09.2015, 17:27

e o combinatie ff interesanta, o incerc si eu acum

- Andreea - 1

21.09.2015, 14:57

Marr ... vai ... nu,e vorba de 800 gr ...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura din carne de porc