Dovlecel umplut cu branza la cuptor

de marcela1979 in Mancaruri de legume, 2 Iun 2014 | 5945 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 200 gr branza de vaca degresata
  • 100 gr telemea de vaca degresata
  • 100 gr cascaval ras light
  • 140 gr iaurt
  • 1 legatura de marar
  • 1 fir ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel umplut cu branza la cuptor:

Se spala dovleceii , se taie in 2 pe lungime si se scoate miezul. Branza de vaca se amesteca cu telemeaua, iaurtul si miezul de la dovlecei tocat marunt. Ceapa verde si mararul se spala si se toaca marunt,se adauga la compozitia de branza si se amesteca bine.Se potriveste de sare si piper. Se umple dovleceii cu compozitia de branza ,se rade cascaval peste ei si se dau la cuptorul preincalzit la foc mediu circa o jumatate de ora. Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel umplut cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu prune si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 18:33

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi in straturi