Dovlecel pane

de LUK in Mancaruri de legume, 12 Iun 2011 | 4527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 ou
  • sare,piper
  • faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

 Spalam dovlecelul foarte bine.Il taiem felii subtiri(pastram si coaja).Asezam feliile pe un platou,condimentam cu sare,piper si lasam 30 min sa se condimenteze bine

Punem apoi pe o farfurie faina,batem oul cu putina sare.

Punem ulei la incins.

Dam feliile de dovlecel,cate una,prima data prin faina,apoi prin ou,iar prin faina iar prin ou si prajim in ulei pe ambele parti(trebuie sa lucrati repede fiindca se prajesc rapid si riscati sa se arda).

Se scot pe un servet absorbant si se servesc calzi sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de teci cu dovlecel