Dovlecel pane

de ela in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2010 | 5360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1dovlecel mai mare
  • 2-3 oua
  • sare,piper
  • pesmet
  • faina
  • parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

Se curata dovlecelul si se taie rondele subtiri,se sareaza si se lasa la scurs vreo 30minute.Se bat ouale cu un praf de sare si cu piper.Separat se pune intr-un bol faina si in altul pesmet cu parmezan.Se scurg bine feliile de dovlecel si se sterg cu un servetel uscat si se dau prin faina,apoi prin ou si in final prin pesmetul cu parmezan.Se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei.Se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]