Dovlecei pane

de robert_b in Mancaruri de legume, 22 Sep 2014 | 4239 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • un varf de cutit cu boia de ardei dulce
  • faina alba
  • ulei
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Dovlecei,se spala,se curata de coaja,si se taie rondele ceva mai groase.Ouale se bat cu sare,piper si boia de ardei.Fiecare felie de dovlecel se da cu sare pentru a iesi cat mai multa apa din ei.Intr-o tigaie se incinge uleiul.Se aseaja pe o farfurie faina .Apoi fiecare felie de dovlecel se da prin faina,ou,iar faina si iar ou si se pune la prajit.Se scot pe servetele de bucatarie,pentru a absorbi cat mai mult ulei.Dupa ce s-au racorit se servesc cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

22.09.2014, 21:40

Foarte buni!

anca_rm 1

23.09.2014, 09:30

- Andreea - 1

23.09.2014, 20:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane