Dorada marinata cu oregano

de mihaelar63 in Peste, 17 Dec 2011 | 7211 vizualizari

 

Dorada e un peste foarte gustos .

 

INGREDIENTE

  • 2 buc dorada
  • 100 ml ulei masline
  • zeama de la o lamaie
  • 2 linguri sos soia
  • sare
  • piper
  • legume proaspete ptr. decor
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada marinata cu oregano:

Dorada curatata si spalata o increstati pe laterale si o lasati la marinat in frigider cateva ore in sosul format din zeama de lamaie , sos soia , 2 linguri ulei , oregano,sare si piper.

 Prajiti intr-o tigaie neaderenta pe ambele parti si serviti alaturi de legume proaspete preferate .

TIPS-URI

1

Atentie la sare , de obicei sosul  de soia este extrem de sarat .

2

Taiati aripioarele laterale ale doradei cu o foarfeca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada marinata cu oregano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

18.12.2011, 13:51

am sosit si eu la masa.

MotanLaOale 1

18.12.2011, 23:29

peste bun bun

cocolina 1

21.04.2012, 21:08

Foarte frumos si bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dorada regala in crusta de sare