Dorada la gratar cu cartofi natur si sos olandez

de simona72 in Peste, 27 Iul 2013 | 14687 vizualizari

COMENTARII (17)

sebirizescu 1

27.07.2013, 13:22

bun bun

T I M E A 1

27.07.2013, 13:23

bun si sanatos

Bya Ralu 1

27.07.2013, 13:23

vin la masa simonica>D:<

simona72 1

27.07.2013, 13:30

Guritza vin-o da sa aduci pestele ca s-a papat, cartofiii ii dau eu

simona72 1

27.07.2013, 13:31

Valclaudia 1

27.07.2013, 13:39

tare buna mancarea ta!

kukibella 1

27.07.2013, 13:54

place

laura_n 1

27.07.2013, 13:56

un meniu perfect, cel putin pt mine

simona72 1

27.07.2013, 13:56

- Andreea - 1

27.07.2013, 14:30

Mmmmmmmmmmm... ce-as manca si eu

Bunica 1

27.07.2013, 14:43

Placeeee!

babi5 1

27.07.2013, 14:51

:

simona72 1

27.07.2013, 15:24

MotanLaOale 1

27.07.2013, 15:32

Rocsi 1

27.07.2013, 20:33

mena29 1

27.07.2013, 20:40

tare bun!

alba_zori 1

29.07.2013, 21:40

da asta e minunat,am facut si eu odata,e super buna!o delicatesa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gratin de peste