Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Se curata,se spala, se lasa la scurs pestele.
Pe o folie de aluminiu unsa cu putin ulei se aseaza in straturi rondele de dovlecel, rondele de rosii, fasii de ardei gras si usturoi taiat.
Peste acest pat de legume se aseaza pestele condimentat cu sare si piper.
Deasupra pestelui se mai pun cateva rondele de dovlecel, rondele de rosii, fasii de ardei gras si usturoi taiat.
Se "imbraca" pestele in folia de aluminiu si se da la cuptor la foc potrivit pentru circa 1 ora.
Cand este gata facut se scoate din cuptor, se indeparteaza folia, se scoate pe un platou si se stropeste cu lamaie.
Se serveste cald.
Pofta buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola