Iata o reteta delicioasa si rapida.
Am folosit un rest de fasole alba fiarta si un borcan de ghiveci de legume facut aceasta vara pentru iarna- reteta aici.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/01/dorada-cu-fasole-alba-si-ghiveci-de.html
Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul.
Condimentati pestele: sare, piper, paprika
Incalziti uleiul intr-o tigaie mare care merge la cuptor si rumeniti dorada pe ambele parti.
O scoateti si o puneti deoparte.
In aceeeasi tigaie prajiti ceapa si usturoiul adaugati fasolea alba, caisele taiate in 2, ghiveciul de legume si 10 cl de apa fiarta. Amestecati, aduceti la fierbere si puneti dorada deasupra.
Gatiti 5 minutute si intoarceti dorada.
Lasati inca 5 minute, presarati peste ea un pic de paprika si dati la cuptor la 200°C, timp de 15-20 de minute. Adaugati un pic de apa fiarta daca trebuie.
Am servit-o cu mamaliga, un meniu complet si delicios.