Dinti de negru

de divainbucatarie in Prajituri, 13 Noi 2010 | 5574 vizualizari

 

INGREDIENTE

INGREDIENTE BLAT:

  • 4 galbenusuri,
  • 200g faina,
  • 200g zahar,
  • 150g unt,
  • 3 linguri cacao,
  • 200ml lapte,
  • 1 praf de copt,
  • 1 plic de zahar vanilat

INGREDIENTE BEZEA:

  • 4 albusuri,
  • 200 g zahar 

INGREDIENTE CREMA:

  • 4 linguri lapte,
  • 2 linguri cacao,
  • 150 g zahar,
  • 100g unt

INGREDIENTE TOPPING:

  • 1 ciocolata topita amestecata cu 30g unt.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dinti de negru:

Pentru blat amestecam toate ingredientele si le dam la cuptor 40 de minute la 180°C.Cat timp se coace blatul noi preparam crema.  Punem sa fiarba la foc mic laptele cu cacao si zahar pana se topeste zaharul, amestecand incontinuu.

Dupa racire se adauga 100g unt si se intinde pe blat. Facem si bezeaua din albusuri si zahar. Cand este gata o punem peste crema, iar peste bezea punem toppingul de ciocolata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dinti de negru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

divainbucatarie 1

14.11.2010, 10:05

Va multumesc tuturor pentru aprecieri!!!

nadina73 1

14.11.2010, 11:47

pipa e tare de tot5f

divainbucatarie 1

14.11.2010, 16:16

Face parte din recuzita... noroc cu finul meu care fumeaza pipa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciocolata si alune