Desertul saracului

de babi5 in Dulciuri, 10 Noi 2013 | 6983 vizualizari

 

Imi aminteste mult de copilarie si de pofta cu care-l mincam .

 

INGREDIENTE

  • 1 l de apa
  • 1/2 lingurita sare
  • magiun de prune
  • 14 linguri de malai grisat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desertul saracului:

Se pune apa cu sarea la fiert. Cand apa clocoteste adaugam faina in ploaie amestecind continuu sa nu faca cocoloase. Lasam sa fiarba 15 minute, apoi punem in formele de silicon putin umede, lasand sa se raceasca putin pentru a se modela dupa forma. Intoarcem formele pe un platou de desert cu magiun de prune alaturi.

Yamiiiii!!

TIPS-URI

1

Se poate servi si cu altfel de dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Desertul saracului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

babi5 1

11.11.2013, 20:42

nadea68 incearca Babi draga si ai sa-mi dai dreptate caeste chiar un desert super BIO

babi5 1

11.11.2013, 20:43

Valclaudia multumesc

babi5 1

11.11.2013, 20:45

Alina26 chiar iti recomanda Babi si nu ai sa regreti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Turtite dulci cu malai