Se sfarama biscuitii digestivi. Se topeste untul si se adauga peste biscuti amestecand foarte bine. Compozitia rezultata se pune intr-o tava de tort cu peretii detasabili si se taseaza foarte bine. Se lasa biscuitii tasati la rece timp de o ora.
Pentru crema de vanilie se amesteca zahaul, oualle, faina si laptele si se pun pe foc sa fiarba pana cand se ingroasa. Se lasa sa se raceasca crema obtinuta care apoi se amesteca cu margarina. Crema se intinde peste tort si se lasa din nou la rece pana la fierberea cremei de ciocolata. Se amesteca zaharul cu cacaua si cu oul sa se incorporeze toate ingredientele foarte bine peste care se adauga laptele apoi se pune pe foc sa fiarba pana se ingroasa crema. Se lasa si acesta crema sa se raceasca. Cand este rece, se amesteca cu margarina, apoi se adauga nutella. Se pune si aceasta crema peste tort.
Frisca lichida se bate foarte bine cu mixerul si se adauga peste cele doua creme. Deasupra se rade ciocolata.