Desert tiramisu reteta la pahar

de Rahela Velicu in Prajituri, 24 Mar 2017 | 2946 vizualizari

 

Un desert delicios care ne scapa din incurcatura atunci cand asteptam musafiri si trebuie sa pregatim ceva rapid. Si face si impresie! :)

 

INGREDIENTE

  • 5 piscoturi
  • 150 g cappuccino cald
  • 75 g mascarpone
  • 1 lingura cu crema de ciocolata
  • 50 ml frisca lichida
  • visine din compot
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tiramisu reteta la pahar:

Mixam branza mascarpone impreuna cu frisca lichida, pana cand devina o crema suficient de tare. Adaugam si crema de ciocolata si mai mixam putin, pana o incorporam bine. Punem cappuccino cald intr-un castron si lasam fiecare piscot pentru 3-4 secunde pe fiecare parte, sa se inmoaie suficent, dar nu prea mult.

Punem pe fundul unui pahar, 1 piscot rupt in doua, adaugam crema, punem un strat de visine din compot, apoi iar crema si ornam cu visine sau dupa imaginatia fiecaruia.

TIPS-URI

1

Pudrati cu cacao daca doriti.

2

Se pot folosi orice fructe, chiar in combinatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tiramisu reteta la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piscoturi