Blat-se mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa. Separat amestecam galbenusurile cu lapte si uleiul, adaugam peste albusuri in fir subtire; amestecam usor pana ce se omogenizeaza.
Cernem faina cu cacaua si praful de copt, peste galbenusuri si amestecam pana ce se omogenizeaza cu miscari usoare de jos in sus.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea.
Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care decupam cercuri cu ajutorul unui pahar.
Crema-mixam frisca pana ce isi dubleaza volumul,adaugam mascarponele,cappucino amestecat cu lichiorul,mixam pana ce se omogenizeaza.
Asezam in pahar cate o felie de blat insiropam cu cafea,adaugam crema-visine-blat-insiropam-crema si pudram cu cacao.
Dam la rece 2 ore inainte de servire(daca avem rabdare:))