Se face budinca: se pune laptele la incalzit.
In tot acest timp amestecati praful de budinca cu zaharul si cateva linguri de lapte din oala. Cand laptele este fierbinte, se toarna amestecul si se fierbe 10-15 minute, pana se ingroasa. Cand este gata, se pune esenta de vanilie si o folie alimentara. Eu am pus vasul langa geamul deschis si s-a racit foarte repede. Sau, dupa ce s-a racit vreo 20 minute, puneti vasul, in alt vas cu apa rece. Se trece printr-o sita, daca are cocoloase si se amesteca cu mascarpone.
Sirop: se fierbe apa, se adauga ness-ul si esenta de migdale. Lasati la racit. Daca folositi biscuiti amaretti, nu mai este nevoie de sirop.
Biscuitii se rup in mana se insiropeaza cu 11 lg din amestec. Se pune un strat de biscuiti, apoi crema, piersici din compot (scurse), alt strat de biscuiti, crema si ciocolata rasa. E indicat sa stea la frigider 1 ora.