Aluat: se amesteca faina, zaharul, cacaua, praful de copt si sarea. Adaugati untul, oul si framantati. Puneti apa si amestecati pana rezulta un aluat usor de modelat. Se tine la frigider 30 minute.
Se intinde aluatul si se decupeaza cu ajutorul unei forme de tarta cerculete. Puneti hartie de copt si asezati aluatul .Peste el, puneti alta hartie de copt si fasole boabe.
Se introduc in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, pentru 15 minute, cu boabele de fasole si alte 10 minute fara ele. Se lasa la racit, apoi se inlatura hartia de copt. Forrmele mele au 8-9 cm diametru si au iesit 18 tarte.
Crema: Se pune frisca lichida intr-o oala pe aragaz, iar cand incepe sa fiarba, opriti focul si adaugati ciocolata alba (rupta in bucati, pentru ca se topeste mai repede). Amestecati pana rezulta o crema, apoi adagati untul treptat si mascarpone.
Se pune crema in fiecare tarta si se introduce tava la frigider, pentru a se intari. Apoi se decoreaza cu fructe si se ung cu gelatina (1/2 pliculet se amesteca cu 50 ml apa si se lasa 10 minute; apoi se fierbe pe aburi cateva secunde pana se dizolva si se lasa la racit pana se ingroasa; se ung cu o pensula fructele).