O tarta/prajitura cu fructe de padure, fara faina de grau si cu indulcitor natural in loc de zahar.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/08/tarta-cu-fructe-de-padure-fara-faina-si.html
Incalziti cuptorul la 150°C.
Ungeti cu unt o forma de cuptor - 20/20 cm.
Amestecati 1 lingura din pudra de migdale cu fructele congelate.
Amestecati restul de pudra de migdale cu faina de cocos si praful de copt.
Separati albusurile de galbenusuri.
Bateti albusurile spuma cu un praf de sare.
Frecati galbenusurile cu zaharul, adaugati fainele amestecate.
Am pus un pic de lapte caci mi se parea prea groasa compozitia.
Incorporati treptat albusurile.
Varsati in forma unsa si nivelati suprafata.
Puneti deasupra fructele de padure si apasati-le usor cu palma in compozitie.
Dati la cuptor si coaceti timp de 50 de minute.
Lasati sa se raceasca complet.
Taiati-o in portii si serviti.