Umplutura-dovleacul curata si taiat cubulete il punem intr-o oala cu apa cat sa acopere si punem la fiert impreuna cu zaharul; dupa ce este fiert, il scurgem bine de apa si il pisam cu pisatorul de cartofi.
Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care amestecam cu laptele condensat si condimente dupa gust.
Aluat-intr-un bol amestecam untul cu oul si laptele, adaugam zaharul si condimentele, amestecam continuu pana ce se omogenizeaza, adaugand treptat faina si un praf de sare,pana ce rezulta un aluat omogen si nelipicios.
Lasam sa se odihneasca 30 min la frigider,Intindem aluatul pe masa infainata adaugam in tava unsa cu unt si tapetata cu faina.
Din aluatul ramas lam intins in foaie subtire l-am uns cu unt si pudrat cu scortisoara si la rulat cat mai strans,am taie felii de cca 1 cm grosime si am adaugat deasupra,am uns cu galbenus de ou batut.
Intepam cu furculita si adaugam umplutura, dam tava la cuptorul incalzit cca 30-40 min pana ce se rumeneste frumos marginea.