Rupe biscuitii marunt, pune deasupra nuca de cocos si fisticul curatat. Poti sa pui si nuca, stafide sau rahat taiat cubulete, dupa plac.
Pune in craticioara laptele, zaharul, ciocolata rupta si untul taiat cubulete. Las-o la foc potrivit si amesteca cu un tel pana se topesc ciocolata si untul si compozitia devine omogena
Opreste focul si adauga vanilia si esenta de rom. Este mai bine sa le pui dupa ce opresti focul, sa nu risti ca amestecul sa devina amar.
Rastoarna amestecul peste biscuiti si amesteca usor pana ciocolata imbraca bine toti biscuitii si obtii o compozitie omogena
Pune pe masa o folie alimentara si pune compozitia, apoi formeaza un rulou, dandu-i forma de salam de biscuiti
Ruleaza bine si mai strans, apoi leaga capetele si infasoara salamul de biscuiti intr-o folie de aluminiu
Lasa-l la frigider cateva ore pana se intareste bine untul si ciocolata
Scoate salamul de biscuiti din frigider si tavalaste-l bine prin zahar pudra, apoi leaga-l cu sfoara alimentara ca sa semene cat mai mult cu un salam