Desert reteta de preparare a papanasilor fierti

de Criss in Dulciuri, 29 Sep 2011 | 19710 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 5 linguri gris
  • 7 linguri faina
  • pesmet
  • putin unt sau ulei
  • zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert reteta de preparare a papanasilor fierti:

Reteta de preparare a papanasilor Se bat ouale, se adauga grisul in ploaie, branza de vaci, apoi in final faina. Rezulta un aluat moale si usor lipicios. Cu mainile infainate formam niste bilute nu foarte mari, pe care le fierbem in apa cu putina sare. Cand s-au ridicat la suprafata, inseamna ca sunt gata. Se scurg si se dau prin pesmet rumenit in unt sau ulei, amestecat cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci