Perfecte pentru orice dieta, in special pentru cea in care va abtineti de la oua si lapte. Sunt atat de bune incat o sa va placa goale fara dulceata, nu o sa simtiti nevoia sa acoperiti gustul cu gem sau altceva, deoarece sunt incredibile...pufoase si totodata crocantele pe margine....garantez ca le veti iubi!
Am facut semintele de in pudra in rasnita.
Am preparat laptele de cocos( sau il puteti cumpara de gata), apoi l-am strecurat si l-am amestecat cu restul ingredientelor chiar in blender, am mixat si apoi am transferat aluatul intr-un bol de mixer.
Am uns tigaia cu putin ulei si am turnat aluatul. Am facut clatitele si le-am umplut cu dulceata de macese si caise....desigur lista alegerilor e deschisa :))))
Minunate!
Am sa va spun cum prepar eu laptele de cocos.
Din cele trei orificii pe care le are nuca de cocos, unul singur cedeaza imediat. Eu cu un cutit cu varf scobesc putin din miez, apoi introduc un pai si largesc gaura. Pun nuca intr-o punga de sandvis si apoi scurg zeama printr-o sita in vas.
Dupa ce am scurs toata apa, mai pun nuca intr-o punga, apoi o sparg cu ciocanul de cateva ori in diferite locuri.
Scot din punga nuca, aleg bucatile, le clatesc, mai scot usor cu un cutit daca a ramas partea fibroasa lemnoasa si apoi le adaug peste apa din vas, mai torn inca doua pahare de apa plata de izvor si mixez in blenderul puternic. Strecor in alt vas laptele printr-o sita si apoi il folosesc dupa dorinta. Se pastreaza la rece maxim 3 zile.